Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Η Δύναμη του Οράματος: 8 Στρατηγικές Επιβίωσης σε δύσκολους καιρούς.


Εισηγητής:Αγγελάκης Άκης
Κατηγορία:Ομιλίες - Ψυχοθεραπεία - Συμβουλευτική - Προσωπική Ανάπτυξη
Αίθουσα: 5


«Όταν κλέβεις από ένα λαό το #όραμά του, του κλέβεις το ίδιο του το μέλλον.
Αν θέλεις να γονατίσεις μια ψυχή, κάνε τη να μη μπορεί να ονειρευτεί.»

Η #δύναμη της ύπαρξης ενός #οράματος είναι το αντίδοτο σε κάθε κρίση, δυσκολία και αντιξοότητα. Η ίδια η ζωή μας τροφοδοτεί καθημερινά με παραδείγματα ανθρώπων και επιχειρήσεων που έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από κάθε είδους «στρατοπέδου συγκέντρωσης» και έχουν επιβιώσει θριαμβευτικά παρά τις κακουχίες και τις αντιξοότητες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του σύγχρονου Έλληνα και Ελληνίδας είναι ο φόβος και η «παγωμάρα» που αισθάνεται με όλα όσα μέσα από το «δόγμα του σοκ» βιώνει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Υπάρχει όμως, τρόπος να μάθουμε να διαχειριζόμαστε, να αντιμετωπίζουμε και να υπερνικάμε το φόβο μας. Υπάρχει τρόπος να μετατρέπουμε την ενέργεια του φόβου σε δύναμη δημιουργίας, επίτευξης, παρακίνησης και προκοπής!

Σε όλα τα μέτωπα της ζωής μας.

Στην ομιλία μου αυτή θα μοιραστώ μαζί σας 8 διαφορετικούς τρόπους και στρατηγικές μέσα από τις οποίες μπορούμε να χτίσουμε ένα δυνατό προσωπικό όραμα σαν ασπίδα ζωής σε όλα όσα ζούμε στη χώρα μας. Οι 8 αυτοί άξονες είναι:

1.η διαχείριση προσδοκιών
2.η διαχείριση στόχων
3.ο εσωτερική αίσθηση ελέγχου
4.ο μεγαλόπνοος οραματισμός
5.ο νόμος αιτίας-αποτελέσματος
6.η υπευθυνότητα
7.το ξεπέρασμα μαθημένης αβοηθησίας
8.η δημιουργία καινούργιου εαυτού

Θα σας παρουσιάσω μια επιστημονική μέθοδο που θα σας βοηθήσει να ζείτε με λιγότερο άγχος, φόβο και αγωνία. Μια μέθοδο που θα σας βοηθήσει να ξεπερνάτε τα εμπόδια ανάμεσα σ΄εσάς και τους στόχους σας. Θα σας αναπτύξω κάθε μία ξεχωριστά τις 8 Στρατηγικές Δημιουργίας ενός Προσωπικού Οράματος που μπορεί να αποτελέσει το ισχυρότερο όπλο στη λαίλαπα της παραφροσύνης, ηθικής και πνευματικής βίας και καταπόντισης της ποιότητας της ζωής μας!

Στο τέλος της ομιλίας θα φύγετε έχοντας ένα ξεκάθαρο «χάρτη» επιβίωσης που θα σας βοηθήσει να προσθέσετε περισσότερη ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη στη ζωή σας και στην οικογένειά σας.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ