Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Κώδικας Φ:Η εφαρμογή της Χρυσής Αναλογίας στην ενεργειακή θεραπεία


Εισηγητής: Δρ Τσίπηρας Αναστάσιος, Χειρουργός Οδοντίατρος, Ομοιοπαθητικός, Ιατρικός Βελονιστής, Εν.Θεραπευτής Hilarion healing & research centre
Κατηγορία:Ομιλίες - Φυσικές & Ενεργειακές Θεραπείες
Αίθουσα: 1


« Η σύνδεση με τη Χρυσή Αναλογία και την #ενέργεια του #Φ, επιφέρει αναδιάταξη, επανόρθωση, #εναρμόνιση σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις διαστάσεις της Ύπαρξης».

Σε αυτή τη παρουσίαση θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε την εφαρμογή της Χρυσής Αναλογίας, Χρυσής Τομής ή του Χρυσού Λόγου στον εσωτερικό σας κόσμο.

Η αρχιτεκτονική των ανθρώπινων κυττάρων, των οργάνων και των μελών του σώματός μας, δομείται και αναπτύσσεται με βάση την Ενέργεια Φ, της οποίας η συνεχής ροή εξασφαλίζει την εναρμόνιση που είναι απαραίτητη για την εκδήλωση της #υγείας. Από την πιο μικροσκοπική μορφή ζωής μέχρι τους γιγάντιους πλανήτες, η Χρυσή Αναλογία Φ κάνει αισθητή την παρουσία της, αποτελώντας τη γέφυρα της αρμονίας μεταξύ του μικρόκοσμου και του μακρόκοσμου.

Στη σύγχρονη εποχή ο Κώδικας Φ χρησιμοποιείται σε όλο το φάσμα της επιστήμης, στη #βοτανολογία, στη #βιολογία, στην #οδοντιατρική, στην#πλαστική #χειρουργική, στην #αισθητική, στα μαθηματικά, στον προγραμματισμό Η/Υ, στην αρχιτεκτονική, στις τέχνες, στην οικονομία και σε πολλούς άλλους επιστημονικούς κλάδους.

Η #Ενεργονοητική, καθώς ερευνά τις αρχαίες παραδόσεις, δεν θα μπορούσε να αγνοήσει έναν τόσο σημαντικό πυλώνα με εξαιρετικές εφαρμογές πάνω στην ενεργειακή θεραπεία. Έναν πυλώνα που μεγάλοι μύστες, όπως ο Πυθαγόρας, άνοιξαν, μέσα από την επιστημονική παρατήρηση της φύσης και των φαινομένων.

Μέσα από την Ενεργονοητική ο Κώδικας Φ, εισάχθηκε στο #διαλογισμό και στην #ενεργειακή #θεραπεία. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η ενέργεια δομεί την ύλη. Όταν η ενέργεια ακολουθεί το μοντέλο της Χρυσής Αναλογίας έχουμε αναδιάταξη, επανόρθωση και εναρμόνιση των μορίων που αποτελούν τη φύση.

«Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι να αναδειχθεί η απλή διαλογιστική τεχνική με την οποία οι συμμετέχοντες θα εισάγουν το Φ σε κάθε κύτταρό τους, στο DNA τους, στην ενέργειά τους και κατ επέκταση σε όλη τους την#Ύπαρξη.»

Η #Ενεργονοητική #Θεραπεία είναι ένα πρωτοποριακό, πλήρες σύστημα ενεργειακής θεραπευτικής και προσωπικής εξέλιξης. Μέσα από την Ενεργονοητική, η σοφία των αρχαίων παραδόσεων αναβιώνει, και απλές πρακτικές βρίσκουν εφαρμογή στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ