Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Η Νέα χειρουργική στην Αύρα: όλα είναι Τόνοι και Δονήσεις


Εισηγητής: Αξιομάκαρος Πάνος,
Ψυχολόγος, Διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας Σκέψης & Συμπεριφοράς
Κατηγορία: Ομιλίες - Φυσικές & Ενεργειακές Θεραπείες
Αίθουσα : 2


«Κάθε ασθένεια είναι ένα μουσικό πρόβλημα
– η θεραπεία, μια μουσική λύση.
Όσο μικρότερη και πιο ολοκληρωμένη είναι η λύση –
τόσο μεγαλύτερο είναι το μουσικό ταλέντο του ιατρού.
Η ασθένεια απαιτεί πολλαπλές λύσεις.
Η επιλογή της καταλληλότερης λύσης καθορίζει το ταλέντο του ιατρού.»

Novalis, Γερμανός μυστικιστής-ποιητής του 18ου αιώνα


Η Νέα Χειρουργική στην #Αύρα είναι η #θεραπεία του μέλλοντος! Βασίζεται στα πρόσφατα αποτελέσματα ερευνών στους τομείς της καρδιάς, του εγκεφάλου, της κβαντικής φυσικής, της νευρολογίας, της επιγενετικής, της νοητικής και της συνείδησης.

Αντιμετωπίζει τις παθήσεις στο πεδίο πληροφορίας του ανθρώπου και όχι επεμβατικά ή μηχανικά. Δεν χρησιμοποιούνται τα κλασικά χειρουργικά εργαλεία αλλά μόνο Δονήσεις και Τόνοι που επαναφέρουν αρμονία και υγεία στο συγκεκριμένο όργανο ή περιοχή του ανθρώπινου σώματος.

Στη Φυσική, η δόνηση είναι μια θεμελιώδης ιδιότητα της ύλης και της#ενέργειας. Το φως αποτελείται από φωτόνια που δονούνται σε πολύ υψηλές συχνότητες. Αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως θερμότητα δεν είναι τίποτα άλλο από τη δόνηση των ατόμων και των μορίων.

Δονήσεις, με τη μορφή #ηχητικών #κυμάτων, έπαιξαν ένα ρόλο στην προέλευση του σύμπαντος. Οι πρόσφατες δορυφορικές εικόνες της εξωτερικής ακμής του σύμπαντος δείχνουν ότι οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας που δημιουργήθηκαν λίγο μετά τη Μεγάλη Έκρηξη από τα ηχητικά κύματα στο αρχέγονο πλάσμα, οδήγησαν στη δημιουργία των πρώτων άστρων και γαλαξιών.

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα #δυναμικό #σύστημα συντονισμού με#δονήσεις. Κάθε κύτταρο, κάθε μόριο, κάθε ιστός, κάθε οστό δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα και έναν ορισμένο τόνο. Η Νέα Χειρουργική στην Αύρα λειτουργεί σε ένα βαθύ κυτταρικό επίπεδο, όπου οι δονήσεις αλλάζουν τις μοριακές ιδιότητες. Επιπλέον δεν επηρεάζεται μόνο το σώμα μας από τις δονήσεις, αλλά και ο νους μας και τα αιθερικά μας πεδία.

Η Νέα #Χειρουργική στην #Αύρα είναι μια πολύ απαλή, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος, που μπορεί να πραγματοποιηθεί και χωρίς επαφή, από απόσταση.
Σημαντική Παρατήρηση: Η Νέα Χειρουργική στην Αύρα δεν αντικαθιστά τη θεραπεία από ιατρό και η ιατροφαρμακευτική αγωγή του δεν θα πρέπει να διακόπτεται.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ
Στην αποτελεσματική εκπαίδευση και εφαρμογή της Νέας Χειρουργικής στην Αύρα συντελούν και τα πάνω από 50 πρωτοποριακά και εύχρηστα Εργαλεία της Νέας Χειρουργικής στην Αύρα, που είναι #δονήσεις και #τόνοι. Για παράδειγμα:Quantum Health Tones, Quantum Life Tones, Biofield AnatomyMaps και πολλά Διαγράμματα-Οδηγοί αναζήτησης λύσεων.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ