Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ο Νόμος της Έλξης και η Σημασία της Συγχώρεσης


Εισηγήτρια: Δανιηλίδη  Βιβή, Σύμβουλος Προσωπικής Ενδυνάμωσης, Certified Radical Living Coach - Εκπαιδεύτρια της «Μεθόδου Tipping>>.
Κατηγορία: Βιωματικά Εργαστήρια - Ψυχοθεραπεία - Συμβουλευτική - Προσωπική Ανάπτυξη.
Aίθουσα :3


Συχνά ακούμε για το #Νόμο της #Έλξης και τη θεωρία πως ό,τι σκεφτόμαστε το έλκουμε και πως αρκεί να σκεφτόμαστε συνέχεια αυτό που θέλουμε και να έχουμε θετικές σκέψεις ώστε να το αποκτήσουμε.
Είναι όμως αυτό το μόνο βήμα για την υλοποίηση των στόχων μας; Και τι ρόλο έχει η #Συγχώρεση σε όλο αυτό;

Εκτός από τις #θετικές #σκέψεις, στον νου μας υπάρχουν και οι περιοριστικές πεποιθήσεις, συνειδητές ή υποσυνείδητες, καθώς και οι ερμηνείες που έχουμε δώσει για τη ζωή μας και για τον κόσμο οι οποίες μπορεί να δημιουργούν ένα τείχος, μπλοκάροντας την υλοποίηση των επιθυμιών μας.
Εάν κάποιος μας έχει βλάψει και έχουμε ακόμα πολύ θυμό, φόβο ή θλίψη για το συγκεκριμένο γεγονός, η ταυτότητα του θύματος που φέρουμε μπορεί να είναι τόσο βαριά, που επίσης δεν μας επιτρέπει να έλξουμε αυτό που επιθυμούμε.
Επίσης, εάν υπάρχει κάποιο γεγονός στη ζωή μας για το οποίο δε συγχωρέσαμε ποτέ τον εαυτό μας και κουβαλάμε ακόμα ενοχές και ντροπή, τότε δεν θα νιώσουμε ποτέ ότι αξίζουμε να έχουμε αυτό που επιθυμούμε και άρα δεν θα μπορέσουμε να το έλξουμε.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε να κάνουμε τις ασκήσεις της#Δραστικής #Συγχώρεσης ή της Δραστικής #Αυτοσυγχώρεσης, ώστε να μπορέσουμε να #απελευθερωθούμε από τα βαριά συναισθήματα και τις ιστορίες του παρελθόντος και, ανεβάζοντας τη δόνησή μας, να αποκτήσουμε αυτό που επιθυμούμε. Οι ασκήσεις αποτελούνται από 5 στάδια. Τα στάδια αυτά είναι:
η αφήγηση της ιστορίας
η επαφή με τα συναισθήματα
η κατάρρευση της ιστορίας
η αναδιατύπωση της ιστορίας
η συγχώνευση της αλλαγής
Μπορούν να εκτελεστούν είτε συμπληρώνοντας το Φύλλο Εργασίας Δραστικής Συγχώρεσης ή Δραστικής Αυτοσυγχώρεσης, είτε με την τεχνική των 13 βημάτων, είτε παίζοντας το επιτραπέζιο θεραπευτικό παιχνίδι Satori, είτε συμμετέχοντας στο θεραπευτικό κύκλο της Δραστικής Συγχώρεσης.

Στο βιωματικό σεμινάριο θα ανακαλύψουμε πεποιθήσεις και γεγονότα που μας εμποδίζουν στην υλοποίηση των στόχων μας και κάνοντας μαζί την τεχνική των 13 βημάτων της Δραστική Συγχώρεση θα ρίξουμε το τείχος, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες μας!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ