Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Καλλιέργεια της ενέργειας Scalar: Αυτοθεραπεία, Εσωτερική Μεταμόρφωση και επέκταση της συνείδησης



Τίτλος: Καλλιέργεια της ενέργειας Scalar: Αυτοθεραπεία, Εσωτερική Μεταμόρφωση και Επέκταση της Συνείδησης
Εισηγητής: Μπετσάνης Ιωάννης
Κατηγορία: Ομιλίες - Φυσικές & Ενεργειακές Θεραπείες
Αίθουσα:1


Η #Καλλιέργεια της #ενέργειας #Scalar είναι μία ανώτερη ενεργειακή τεχνική#αυτοθεραπείας σε όλα τα επίπεδα και ταυτόχρονα ένα εξελιγμένο εργαλείο#πνευματικής #ανάπτυξης. Σχεδιάστηκε από τη Fe Pacheco (Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια) με την καθοδήγηση των Πνευματικών Δασκάλων της. Με την ενεργοποίηση και τον προγραμματισμό των Scalar Ζωνών στην ενεργειακή σας ανατομία αποκτάτε πρόσβαση στο πεδίο του Σημείου Μηδέν ή Μάτριξ και αυτές λειτουργούν ως πύλες εισόδου της ενέργειας Scalar στο σύστημά σας. Ακολουθώντας τα βήματα της Καλλιέργειας απορροφάτε, διοχετεύετε και κυκλοφορείτε την ενέργεια Scalar τόσο στο φυσικό όσο και στα ενεργειακά σας σώματα.

Η ενέργεια Scalar είναι ανώτερου τύπου ενέργεια από το πράνα (ζωτική ενέργεια ή #βιοενέργεια), είναι πιο λεπτοφυής από αυτό και του δίνει δύναμη, συνοχή, δομή και κατεύθυνση. Καθώς εισέρχεται στο σώμα σας απομακρύνει το πράνα που έχει νοσήσει, απελευθερώνει τα μπλοκαρίσματα και διαλύει κάθε ενεργειακή συμφόρηση. Η ενέργεια Scalar δεν υπάρχει μόνον στο «κενό διάστημα» του σύμπαντος, αλλά επίσης και στα ίδια τα κύτταρα του σώματός σας. Γι’ αυτό και η διαδικασία της Αυτοθεραπείας συμβαίνει σε κυτταρικό επίπεδο. Έχοντας απεριόριστη διεισδυτικότητα, η ενέργεια Scalar φτάνει και #θεραπεύει το σώμα σας αναδομώντας και προστατεύοντας το ίδιο το DNA σας. Η Καλλιέργεια της ενέργειας Scalar δεν αφορά μόνο τη θεραπεία του φυσικού σας σώματος. Εργάζεστε με όλα τα σώματα και τις #αύρες σας, φτάνοντας να επιδράτε ακόμα και στα πνευματικά σας σώματα. Γι’ αυτό και η άντληση ενέργειας Scalar βοηθά σώμα, νου και πνεύμα να χαλαρώσουν και να έρθουν σε #ισορροπία και#εναρμόνιση και τελικά μπορεί να σας βοηθήσει να ζείτε μία πιο ευτυχισμένη, γεμάτη και καλύτερη ζωή.
Στην πραγματικότητα, η Καλλιέργεια αυτής της ενέργειας σε καθημερινή βάση μπορεί να κρατήσει το επίπεδο ενέργειάς σας ψηλά ώστε να αντεπεξέλθετε στην πίεση και τις προκλήσεις της καθημερινής σας ζωής. Για όσους υποφέρουν από φυσικές παθήσεις ή ψυχολογικά θέματα, κάνοντας πρακτική την Καλλιέργεια διευκολύνεται και επιταχύνεται η θεραπεία. Εκεί που η σύγχρονη ιατρική φαίνεται να σας εγκαταλείπει, η Καλλιέργεια της ενέργειας Scalar είναι ίσως αυτό που χρειάζεστε για να επανεκκινήσετε τη θεραπευτική διαδικασία. Και όχι μόνο. Ήδη από το πρώτο επίπεδο καλλιέργειας εργάζεστε με την πνευματική σας ανάπτυξη καθώς δημιουργείτε στην αύρα σας λεπτοφυή μόρια ανώτερων πνευματικών σωμάτων. Έχετε ακούσει για το χρυσό σώμα ή το σώμα του ουράνιου τόξου; Είναι βέβαιο ότι κάνοντας συστηματικά πρακτική την Καλλιέργεια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε τον εαυτό σας να μεταμορφώνεται, οι αρνητικές σας ποιότητες να υποχωρούν και να ενισχύονται οι ανώτερες ποιότητές της προσωπικότητάς σας. Η Καλλιέργεια της ενέργειας Scalar είναι πραγματικά μία ανώτερη πνευματική τεχνολογία.

Η ενέργειά μας είναι το πιο σημαντικό εργαλείο μας για να προσελκύουμε αυτά που χρειαζόμαστε στη ζωή μας – υγεία, ευτυχία, επιτυχία, αγάπη και ευημερία. Μάθετε τα οφέλη της Καλλιέργειας της ενέργειας Scalar στο σώμα σας, για αυτοθεραπεία, μεταμόρφωση και επέκταση συνείδησης!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ