Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

YOGA Γέλιου - Ενέργεια και Χαρά σε Κίνηση



Εισηγήτρια: Ντελιδάκη Εύα, Δημοσιογράφος Υγείας, παραγωγός κοινωνικών σποτ και ντοκιμαντέρ, συγγραφέας πιστοποιημένη συντονίστρια Yoga Γέλιου με ενδιαφέρον στην Τρίτη Ηλικία.
Κατηγορία: Βιωματικά Εργαστήρια - Άσκηση - Κίνηση - Έκφραση
Αίθουσα:4


#Αναπνέουμε –#Γυμναζόμαστε-#Χαιρόμαστε, και
εκπαιδευόμαστε πώς να παραμείνουμε ήρεμοι και υγιείς μέσα στις δυσκολίες!

Ελάτε να περάσουμε μια ώρα χαράς βελτιώνοντας την υγεία μας! Ελάτε με άνετα ρούχα και την διάθεση της ψυχής σας , σε ένα ξεχωριστό ραντεβού με τον εαυτό σας!
Θα αναπτυχθεί για λίγο το θέμα των δυσκολιών της ζωής , που σαμποτάρουν κάθε μέρα τα συναισθήματά μας , θα δοθούν οδηγίες για να ξεπερνάτε τα «δύσκολα» της καθημερινότητας (άρα θα χρειαστείτε χαρτί και μολύβι) και στην συνέχεια θα κάνουμε όλοι μαζί μασάζ και γυμναστική γέλιου
Το #γέλιο έχει άμεση επίδραση στο αμυντικό σύστημα του ανθρώπου. Επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα με δύο τρόπους :
• Αυξάνει τη συγκέντρωση των αντισωμάτων στο αίμα
• Αυξάνει τη συγκέντρωση των λευκών αιμοσφαιρίων, που είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική καταπολέμηση των λοιμώξεων.
Oι δονήσεις των φωνηέντων, που χρησιμοποιούμε γελώντας, ξυπνούν την ενέργεια σε κάποια μέρη του σώματός μας! Θα εξασκηθούμε στο «τεχνητό γέλιο» χρησιμοποιώντας διαφορετικά φωνήεντα γέλιου, κάθε φορά.

«Όταν γελάς αλλάζεις και όταν εσύ αλλάζεις, όλος ο κόσμος αλλάζει.»
Ελάτε να:
Γυμναστούμε.
Διώξουμε το #άγχος και την #ανησυχία.
Καθαρίσουμε το νου και να γεμίσουμε #δύναμη.
Δημιουργήσουμε σχέσεις #αγάπης.
#Θεραπευτούμε.

Για να γελάσεις πραγματικά, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να πάρεις τον πόνο σου και να παίξεις μαζί του. — Charlie Chaplin
Όλος ο κόσμος μιλάει για δυσκολίες ! Τελικά ,μπορούμε
να παραμείνουμε Ήρεμοι και Υγιείς μέσα στις δυσκολίες; Ελάτε να πάρετε απαντήσεις !
Για να γελάσεις πραγματικά, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να πάρεις τον πόνο σου και να παίξεις μαζί του. — Charlie Chaplin
Όλος ο κόσμος μιλάει για δυσκολίες ! Τελικά ,μπορούμε
να παραμείνουμε Ήρεμοι και Υγιείς μέσα στις δυσκολίες; Ελάτε να πάρετε απαντήσεις !

Με οδηγό τα λόγια του Γιάννη Ανδριανάτου (δάσκαλος Ρητορικής και Φιλοσοφίας)
«Το επίπεδο εξέλιξης κάποιου ανθρώπου φαίνεται από την σχέση του με την δυσκολία. Όποιος έχει παιδεύσει και εκπαιδεύσει τον εαυτό του πάει μόνος του να συναντήσει τις δυσκολίες.
Αν πηγαίνεις μόνος σου και είσαι ενεργητικός στις δυσκολίες σου και λες Καλημέρα σ αυτές ,τότε γίνεται ανθισμένος πόνος . Ο οποίος έχει μέσα όλα τα άνθη του αύριο!

Τότε θα φτάσω κάποια στιγμή να κληρονομώ στα παιδιά μου όχι δυσκολίες αλλά δυνατότητες ή ευκαιρίες !

Καταγόμαστε από δυσκολίες. Παίρνουμε δυσκολίες από το παρελθόν, κληρονομούμε δυσκολίες και συνήθως δίνουμε δυσκολίες στους επιγόνους μας . Είτε είναι η επόμενη γενιά , είτε είναι η επόμενη μέρα μας! Κληρονομούμε βέβαια και δυσκολίες στον εαυτό μας!

Αν το δούμε έτσι , τότε η δυσκολία είναι αναπόφευκτη .Είναι όλο το πεδίο που γίνεται η τριβή του βίου. Είναι το πεδίο που θα γίνει η ανάφλεξη. Χωρίς δυσκολίες δεν υπάρχει ζωή»

Ελάτε να ανθίσουμε τις δυσκολίες μας «#Ενέργεια και #χαρά σε #Κίνηση» Μία #θεραπευτική μέθοδος πού διώχνει το άγχος από την ζωή μας με την πρώτη φορά!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ