Σελίδες

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Εξαγνισμός και Θεραπεία της Αφής μέσω της Ενεργονοητικής

Εισηγήτρια: Καϊντατζή Μαλαματένια Ενεργειακή θεραπεύτρια, Διευθύντρια του Κέντρου Θεραπείας και Έρευνας ΙΛΑΡΙΩΝ.
Κατηγορία: Βιωματικά Εργαστήρια - Φυσικές & Ενεργειακές Θεραπείες. Αίθουσα:4 

Η Ενεργονοητική #Θεραπεία είναι ένα πρωτοποριακό, πλήρες σύστημα ενεργειακής θεραπευτικής και προσωπικής εξέλιξης. Μέσα από την Ενεργονοητική, η σοφία των αρχαίων παραδόσεων αναβιώνει και οι απλές πρακτικές της βρίσκουν εφαρμογή στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Αντικρίζοντας τον όρο «Ενεργονοητική» εύκολα παρατηρούμε ότι αποτελείται από τις λέξεις «#ενέργεια» και «νους», μία ενεργειακή και νοητική θεραπεία ταυτόχρονα. 


Ενεργειακή όσο αφορά τον ενεργειακό καθαρισμό της #αύρας, των σωμάτων και των ενεργειακών κέντρων, αδένων, και νοητική, όσο αφορά την αποφόρτιση του θεραπευόμενου από διάφορα νοητικά ενεργειακά κατάλοιπα, μέσα από τη νοητική σφαίρα, που ενδεχομένως να καθυστερούν την ίαση και την προσωπική του εξέλιξη. Οι αισθήσεις είναι δέκτες εμπειριών και καταγραφών! Αν όλες οι καταγραφές ήταν ευχάριστες τότε σίγουρα δεν θα χρειαζόταν να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό. Η κακόηχη, άγευστη, άσχημη, δύσοσμη, βίαιη κοινωνία μας, μολύνει και αποσυντονίζει αισθητήρια όργανα και αδένες.

 Έτσι ο τρόπος αντίληψης της ζωής περνάει από ήδη φορτωμένα φίλτρα ανήμπορα να προστατεύσουν το νοητικό και συναισθηματικό μας κόσμο! Υπάρχει φορτίο προσθετικό! Στο θεωρητικό μέρος της #βιωματικής μας συνάντησης, θα αναλύσουμε την Αφή σε όλες της τις διαστάσεις και θα κατανοήσουμε τελικά οτι η αφή έχει καθοριστικό ρόλο στην Επαφή μας με όλα τα θέματα της ζωής και τις ανθρώπινες σχέσεις. 

Διαλογιστικά, θα εστιάσουμε στον εξαγνισμό δυσάρεστων αγγιγμάτων που έχουμε πράξει σε άλλους, στον εαυτό μας αλλά και κάθε μορφή κακοποίησης και βλάβης που έχουμε υποστεί. Με το πέρας της επαφής μας, η αφή θα έχει μια άλλη θέση στη ζωή σας πιο συνειδητή και ουσιαστική δίνοντας το κίνητρο να πράττουμε με γνώμονα ότι καθετί που αγγίζουμε είναι επαφή πολυδιάστατη, ανεξίτηλη, αιώνια. Η Αφύπνιση των αισθήσεων είναι ένα σύστημα θεραπευτικού διαλογισμού της Ενεργονοητικής που έχει στόχο τον βαθύ εξαγνισμό αισθητήριων οργάνων, αδένων και ενεργειακών κέντρων από τις βλαβερές καταγραφές που φυλακίζουν την εξέλιξη και την θετική πορεία ζωής.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ