Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Φυτά και Βότανα Πηγή Ίσορροπίας, Ίασης και Αρμονίας μέσω της Ζωτικής Ενέργειας Πράνα


Εισηγήτρια : Αρβανίτη Ευαγγγελία
Κατηγορία : Φυσικές & Ενεργειακές Θεραπείες
Αίθουσα: Lobby Suite Ισόγειο


Οι άνθρωποι δυσκολεύονται να συλλάβουν την πραγματική ουσία και το ρολό της διατροφής και των βοτάνων, ως ποιοτικής θρέψης, φαρμάκου και άμυνας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η φύση έχει προβλέψει για κάθε #ασθένεια, την ανάλογη #φυτική#θεραπευτική #αγωγή. Σε κάθε όργανο ζωτικής σημασίας, υπάρχουν και τα αντίστοιχα θεραπευτικά βότανα, πλούσια σε οργανικά στοιχεία, πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και ότι άλλο αγνό στοιχείο έχει ανάγκη το αμυντικό σύστημα προστασίας του σώματος.
Το #ήπαρ, η #όραση και η αντιμετώπιση της #παχυσαρκίας υποστηρίζονται από πικρές ουσίες συγκεκριμένων φυτικών στοιχείων. Για παράδειγμα, ένα μέρος από το βότανο μάραθος (=μαραίνω και αποβάλω) που συλλέγεται σε μια ορισμένη εποχή, με βάση τον κύκλο της σελήνης, έχει θεραπευτικές ιδιότητες μεγάλης αξίας.
Ο εγκέφαλος, η μνήμη και η αντιμετώπιση του άγχους βρίσκουν υποστήριξη από το θαυματουργό βοτάνι της μέλισσας, το μελισσοβότανο. Η τόνωση του νευρικού συστήματος, η ενίσχυση της μνήμης και η αύξηση της πνευματικής δύναμης είναι μερικές από τις πολλές ιδιότητές του.
Ο άνθρωπος και τα βότανα υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνυπάρχουν, πάντα, μαζί, στο απέραντο σύμπαν.

Η σύνδεσή μας με τα θεραπευτικά στοιχεία της φύσης, εκ των οποίων και τα βότανα, συντελείται μέσο της ζωτικής ενεργείας Πράνα (= ινδικός όρος για τη ζωτική ενεργεία που προέρχεται από τον ήλιο). Σημαίνει ενεργεία και ζωτική δύναμη και είναι, για το σύστημά μας, η αποθήκη όλων των ενεργειακών κραδασμών, της ηλεκτρικής και μαγνητικής ζωτικής δύναμης. Όπου υπάρχει άφθονο φως υπάρχει και ο τροχός αυτής της ζωτικής σημασίας ενέργειας που δημιουργεί το φεγγοβόλο καθάριο πνεύμα και εισχωρεί σε όλα τα φυσικά φαινόμενα της πλάσης.

Στον #ανθρώπινο #οργανισμό η ζωτική ενεργεία απορροφάτε, διακλαδώνεται και κυλάει μέσω των μεσημβρινών και των ενεργειακών κέντρων του σώματος. Αυτά είναι κέντρα δύναμης, ισορροπίας και αρμονίας σε όλα τα επίπεδα του ανθρώπινου συστήματος, τα οποία συνδέονται με το ανοσοποιητικό, ψυχικό και πνευματικό σύστημα.
Χωρίς την παρουσία αυτής της #πλανητικής #ζωτικής #ενέργειας, του ηλιακού μας συστήματος, καμία ζωντανή ύπαρξη δεν θα μπορούσε να επιβιώσει.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ