Σελίδες

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Φόρμουλα Μεταστροφής για σωματική και ψυχική υγεία


Εισηγήτρια: Γεράρδη-Emisch Δωροθέα
Κατηγορία: Ομιλίες - Φυσικές & Ενεργειακές Θεραπείες
Αίθουσα: Αριστοτέλης 2 8ος όρ.


Η δυσχερής οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο είναι αναμφισβήτητη. Η ομιλία αυτή δε θα επικεντρωθεί στις δυσάρεστες αυτές εξελίξεις αλλά στο πως μπορούμε να λειτουργούμε ώστε να μην επηρεαζόμαστε από τα άσχημα συμβάντα. Έχουμε τις δυνατότητες να επιβιώνουμε και να ήμαστε και καλύτερα από πριν. Είμαι εδώ να σας πω το Τι και το Πως. Θέλω να γνωρίζετε, πριν να είναι αργά, τις θεϊκές δυνατότητες που έχετε μέσα σας.

Το πρώτο μέρος της ομιλίας περιλαμβάνει έναν διαλογισμό με οραματισμό, με τις οδηγίες μου. Η διαδικασία αυτή θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε τις θεϊκές δυνατότητές σας. Στη συνέχεια, θα σας μιλήσω για διάφορα είδη ενέργειας όπως π.χ. την ενέργεια θεϊκής αγάπης, την πιο δυνατή και καλύτερη ενέργεια της ύπαρξης, τη βλαβερή γήινη ακτινοβολία και τη ραδιενέργεια, που είναι πολύ επικίνδυνη, όμως σε μικρές ποσότητες μπορεί να είναι θεραπευτική. Θα σας δείξω και έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάποιες ενέργειες. Η ενότητα αυτή θα κλείσει με ένα παράδειγμα, με τη βοήθεια ενός εθελοντή.
Μετά θα σας γνωρίσω τη Φόρμουλα Μεταστροφής, ένα πνευματικό εργαλείο ανεκτίμητης χρησιμότητας. Η Φόρμουλα Μεταστροφής αξιοποιεί ένα μεγάλο εύρος τεχνικών για την ενδυνάμωση της σωματικής και ψυχικής υγείας και της ευεξίας μας, όπως το τεστ συμβατότητας, τη φόρτιση με ενεργειακά και δραστικά στοιχεία, το σβήσιμο των αιτιών των προβλημάτων και άλλες τεχνικές βελτίωσης της ζωής, που δίνουν στο άτομο τη δυνατότητα να αυτό-υποστηριχτεί και να πετύχει την πραγματική ενδυνάμωσή του.

Με την εφαρμογή της Φόρμουλας Μεταστροφής μπορούμε, μεταξύ άλλων, να βελτιώσουμε την ποιότητα του νερού μας όπως και άλλων ροφημάτων, των τροφίμων καθώς και να αδρανοποιήσουμε τις βλαβερές ουσίες και τις μεταλλάξεις τους.
Τέλος, θα αναφερθώ στις επιβλαβείς ακτίνες της Γης και σε άλλες ακτινοβολίες που επηρεάζουν την υγεία μας καθώς και σε τρόπους προστασίας από αυτές.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ