Σελίδες

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

TPF - Μετα-ενεργειακό Τρανς: Θεραπεία Σωματικών και Ψυχικών παθήσεων και εναρμόνιση των ψυχικών κέντρων


Εισηγητής: 1oςΤουζανίδης Κωνσταντίνος
2ος Dr Ζάγκλης Δημήτρης, Ιατρός Νευρολόγος, Εξειδίκευση στο Βελονισμό, Φυτοθεραπεία και Ομοιοπαθητική, Κέντρο Ολοκληρωμένης Αντιμετώπισης Χρόνιων Παθήσεων Πόνου & Κεφαλαλγίας, Διευθυντής του Κέντρου Κεφαλαλγίας του Νοσοκομείου Μetropolitan ΠΕΙΡΑΙΑ.
Κατηγορία:Βιωματικά Εργαστήρια - Ψυχοθεραπεία - Συμβουλευτική - Προσωπική Ανάπτυξη
Αίθουσα:4


Πρόκειται για μία ιδιόμορφη μέθοδο σωματικής/ενεργειακής ψυχοθεραπείας, που έχει αναπτυχτεί με τη συνεργασία ιατρών και φυσικών επιστημόνων και εφαρμόζεται από 40ετίας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Στοχεύει στη θεραπεία Σωματικών και Ψυχικών παθήσεων.




Παραδείγματα παθήσεων:
•Αγχώδεις διαταραχές και φοβίες
•Κεφαλαλγία, Αυχενικό σύνδρομο, επώδυνα σύνδρομα σπονδυλικής στήλης
•Μετατραυματική αποκατάσταση
•Ψυχοσωματική εξισορρόπηση και εναρμόνιση
•Βελτίωση της μνήμης και της ικανότητας εκμάθησης
Επίσης καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα ψυχοσωματικών παθήσεων, όπως το ευερέθιστο έντερο, τη γαστρίτιδα νευρογενούς αιτιολογίας, το ψυχοσωματικό άλγος και πολλές άλλες.

Πως εφαρμόζεται:
Το άτομο αποκτά μια συγκεκριμένη σωματική στάση και ο θεραπευτής συντονίζει τα ενεργειακά του πεδία με τα αντίστοιχα πεδία του ασθενούς, προκαλώντας έτσι μια ώθηση που ενεργοποιεί τη διαδικασία.
Στην συνέχεια αφήνεται να κάνει αυθόρμητες σωματικές κινήσεις. Αυτό οδηγεί τάχιστα σε μια μεταλλαγμένη κατάσταση συνείδησης, όπου ενεργοποιούνται οι αρχαιότερες περιοχές του εγκεφάλου (μνήμες και συναισθήματα) και ησυχάζουν οι νεώτερες δομές (νεοφλοιός). Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ανάδυση αποκρυπτόμενου ψυχικού υλικού από το ασυνείδητο στο συνειδητό και η επεξεργασία του με ταυτόχρονη αλλαγή στη σωματική κατάσταση (νευρομυϊκή και νεύρο–άνοσο-ορμονική).
Προκαλείται αύξηση του μεταβολισμού των ενεργειακών και νευρικών κέντρων μέσω του συντονισμού τους με τα εξωτερικά ενεργειακά πεδία, καθώς και μεταξύ τους. Επιτυγχάνεται έτσι η εναρμόνιση των ψυχικών κέντρων και πεδίων.
Ως αποτέλεσμα, έχουμε την εμβάθυνση αντίληψης του ατόμου που οδηγεί σε βαθύτερη συνειδητοποίηση και ρύθμιση των αυτόνομων λειτουργιών του σώματος. Με αυτό τον τρόπο, προκαλείται βελτίωση έως και θεραπεία σε πολλές παθήσεις και η αποδέσμευση των μπλοκαρισμένων ψυχοτραυματικών αναμνήσεων και ο καθαρισμός τους.
Η μέθοδος επιτυγχάνει τον συντονισμό του ασυνείδητου με το συνειδητό χωρίς να είναι μια μέθοδος ύπνωσης. Το άτομο έχει πλήρη αντίληψη και βούληση και μπορεί να διακόψει την διαδικασία ανά πάσα στιγμή.

Όλες αυτές οι αλλαγές στην νευροφυτική #λειτουργία μπορούν να καταγραφούν πριν και μετά με την μέθοδο QANS / QHRV (fully automated autonomic testing) την Αυτόνομη Τμήματογραφική ανάλυση (σύστημα SEGMENTOGRAPHY IMEDIS) και θερμογραφική τηλεμετρία. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε μια αντικειμενική απεικόνιση της προόδου και των αλλαγών σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ