Σελίδες

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Βιοσυντονισμός: Πρόληψη, Διάγνωση, Θεραπεία



Τίτλος: Βιοσυντονισμός: Πρόληψη, Διάγνωση, Θεραπεία
Eισηγητής :Δεληχάς Ζήσης
Κατηγορία: Ομιλίες - Εναλλακτική Θεραπευτική
Αίθουσα: Αριστοτέλης 2 8ος όρ.


Ο #Βιοσυντονισμός αποτελεί μία αποτελεσματική μέθοδο προσέγγισης της#υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Αντιμετωπίζει τον ανθρώπινο οργανισμό ως #ολότητα. Ο ανθρώπινος οργανισμός ως ένα σύνθετο βιολογικό σύστημα αποτελεί πηγή ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων ενός ευρύτατου φάσματος συχνοτήτων. Τα κύτταρα, οι ιστοί, τα όργανα και άλλα μέρη του ανθρώπινου σώματος έχουν το καθένα την δική του μοναδική φυσιολογική ηλεκτρομαγνητική συχνότητα. Όταν αυτή η φυσιολογική συχνότητα αλλοιώνεται από εσωτερικούς ή εξωτερικούς παράγοντες (τοξίνες που προκύπτουν από έντονο στρες, μολυσμένο περιβάλλον, μικροβιακές επιβαρύνσεις, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία κ.α.) τότε ο οργανισμός ασθενεί.

#Στόχος της μεθόδου του βιοσυντονισμού είναι να #εντοπίσει την #αιτίαοποιουδήποτε #προβλήματος #υγείας και να εστιάσει στην εξάλειψη αυτής. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από ειδικές συχνότητες που στέλνονται από μία συσκευή βιοανάδρασης στον οργανισμό λαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο πληροφορίες για την γενική και ειδική κατάσταση υγείας του οργανισμού όπως #ψυχοσυναισθηματική #κατάσταση, #ένδειξη #ψυχικού και#σωματικού #στρες, κατάσταση #ανοσοποιητικού, #φλεγμονώδεις#διαδικασίες, #αυτοάνοσες #διαδικασίες, #αλλεργίες, #τροφικές #δυσανεξίες, ανεπάρκειες ορμονών, ανεπάρκειες βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων, επιβαρύνσεις με βαρέα μέταλλα, επιβαρύνσεις από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, μικροβιακές επιβαρύνσεις (μύκητες, ιούς, βακτήρια, πρωτόζωα).

#Θεραπευτικά και #προληπτικά, μπορούμε να απομακρύνουμε με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας όλες αυτές τις επιβαρύνσεις, να επαναριθμήσουμε τον οργανισμό στις φυσιολογικές του συχνότητες και να κινητοποιήσουμε μηχανισμούς #αυτοίασης.

Στόχος της μεθόδου του βιοσυντονισμού είναι να εντοπίσει την αιτία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας και να εστιάσει στην εξάλειψη αυτής. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από ειδικές συχνότητες που στέλνονται από μία συσκευή βιοανάδρασης στον οργανισμό λαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο πληροφορίες για την γενική και ειδική κατάσταση υγείας του οργανισμού όπως ψυχοσυναισθηματική κατάσταση, ένδειξη ψυχικού και σωματικού στρες, κατάσταση ανοσοποιητικού, φλεγμονώδεις διαδικασίες, αυτοάνοσες διαδικασίες, αλλεργίες, τροφικές δυσανεξίες, ανεπάρκειες ορμονών, ανεπάρκειες βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων, επιβαρύνσεις με βαρέα μέταλλα, επιβαρύνσεις από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, μικροβιακές επιβαρύνσεις (μύκητες, ιούς, βακτήρια, πρωτόζωα).

Θεραπευτικά μπορούμε να απομακρύνουμε με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας όλες αυτές τις επιβαρύνσεις και να επαναριθμήσουμε τον οργανισμό στις φυσιολογικές του συχνότητες και να κινητοποιήσουμε μηχανισμούς αυτοίασης

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ