Σελίδες

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΑΜΜΑ Tuning - Ηρεμία μέσω Αφής Απελευθέρωση από το Στρες



Τίτλος:ΑΜΜΑ Tuning - Ηρεμία μέσω Αφής Απελευθέρωση από το Στρες
Eισηγήτρια : Αστεριάδη Ελένη
Κατηγορία : Φυσικές & Ενεργειακές Θεραπείες
Αίθουσα: Αίθουσα 1


Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη #θεραπευτική #προσέγγιση με ρίζες στις αρχές της #Κινέζικης #Ιατρικής, που χρησιμοποιείται ως μέθοδος πρόληψης, απελευθέρωσης, χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Το #ΑΜΜΑ #Τuning#ενδυναμώνει τις εσωτερικές μας δυνάμεις και #απελευθερώνει από τις σωματικές εντάσεις και το καθημερινό #άγχος.

Ιστορία: Το ΑΜΜΑ είναι η αρχαιότερη μορφή #μασάζ στην Ιαπωνία, πρόδρομος του Σιάτσου και ένας σημαντικός σύμμαχος της υγείας. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Δύση τη δεκαετία του ‘80, όταν o Αμερικανός David Palmer ίδρυσε στο San Francisco το Amma Institute.

Το πρόβλημα: Οι ειδικοί εκτιμούν ότι πάνω από 90% των ασθενειών έμμεσα ή άμεσα σχετίζονται με το άγχος. Το άγχος, το στρες, τα αρνητικά συναισθήματα και οι αρνητικές σκέψεις επηρεάζουν καταλυτικά τον οργανισμό. Το ΑΜΜΑ Tuning αποτελεί την ιδανική λύση στον σύγχρονο αγχωτικό τρόπο ζωής καθώς φροντίζει ολιστικά τον δέκτη και τον βοηθά να χαλαρώσει σωματικά, νοητικά και ψυχικά.

Η αιτία των προβλημάτων: Στην Κινέζικη Ιατρική τα #μπλοκαρισμένα#ενεργειακά μονοπάτια-#μεσημβρινοί πιστεύεται ότι είναι η αιτία των προβλημάτων του οργανισμού. Η τεχνική εστιάζεται σε ορισμένα ενεργειακά κανάλια και σημεία με σκοπό την εναρμόνιση του συστήματος ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα.

Η μέθοδος: Γίνεται πάνω από τα ρούχα σε εργονομική καρέκλα που υποστηρίζει άψογα το σώμα. Το AMMA Tuning εφαρμόζεται σε περιοχές του σώματος που είναι ιδιαιτέρως τεταμένες όπως η #πλάτη, οι ώμοι, ο αυχένας, το κεφάλι και τα χέρια. Συνδυάζει στάσεις πολεμικών τεχνών με μία καλοδομημένη σειρά τεχνικών που εκτυλίσσονται ως χορογραφία. Πρόκειται για μια σειρά από εξειδικευμένες κινήσεις, διεγέρσεις, διατάσεις και πιέσεις (acupressure) σε συγκεκριμένα σημεία κατά μήκος των μεσημβρινών, στους μύες και στις αρθρώσεις σε συνδυασμό με την ευεργετική επίδραση των Μουσικών Διαπασών – Tuning Forks.
Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα ηχητικό εργαλείο. Ο #ήχος είναι μορφή ενέργειας και επιδρά στα εγκεφαλικά μας κύματα ο ρυθμός των οποίων επηρεάζει όλες τις σωματικές μας λειτουργίες. Το AMMA Tuning αφήνει τον δέκτη με ένα μοναδικό αίσθημα χαλάρωσης, ευεργετικό στο σύνολο του οργανισμού του.

Τα #οφέλη: Μόλις 15 λεπτά ΑΜΜΑ μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της αρτηριακής πίεσης, στην ανακούφιση πονοκεφάλων έντασης, των σφιγμένων μυών και στην αύξηση της ευλυγισίας του σώματος. Με το ΑΜΜΑ τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Επέρχεται απελευθέρωση, τόνωση και εξισορρόπηση της ζωτικής ενέργειας, ανακούφιση από τις εντάσεις και το άγχος. Σε μια συνεδρία λαμβάνετε τα οφέλη του «βελονισμού χωρίς βελόνες», ενός χαλαρωτικού και θεραπευτικού μασάζ και νιώθετε ότι έχει αγγίξει όλες τις πτυχές της ευεξίας σας!

Ευελιξία μεθόδου: Με το ΑΜΜA Tuning τα αποτελέσματα είναι άμεσα.#Aπελευθερώνει, #τονώνει και #εξισορροπεί τη ζωτική ενέργεια. Σε μόλις 15 λεπτά επέρχεται χαλάρωση του νευρικού συστήματος, μείωση της αρτηριακής πίεσης, ανακούφιση πονοκεφάλων, έντασης σφιγμένων μυών και αύξηση της ευλυγισίας του σώματος. Σε μια συνεδρία λαμβάνετε τα οφέλη του «βελονισμού χωρίς βελόνες», ενός χαλαρωτικού μασάζ και μιας συνεδρίας ηχοθεραπείας.

Ακριβώς επειδή είναι εκπληκτικά αποτελεσματικό αποτελεί σήμερα μια εξαιρετική τεχνική μύησης στο #Μασάζ και την #Ηχοθεραπεία, αλλά και ένα απαραίτητο συμπληρωματικό εργαλείο κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη της αφής, του σώματος και της φροντίδας. Η βίωσή του είναι μια αναζωογονητική υπενθύμιση ότι η θεραπεία μπορεί να επιτευχθεί με φυσικά μέσα αγγίζοντας όλες τις πτυχές της ευεξίας του δέκτη.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ