Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Goltis: Επαναστατική Μέθοδος Σωματικής Άσκησης

 
Εισηγητής: Σαλαχίδης Ροσταν
Κατηγορία : Ομιλίες - Άσκηση - Κίνηση - Έκφραση
Αίθουσα: Αριστοτέλης 2 8ος όρ.


Η επαναστατική μέθοδος #σωματικής #άσκησης #Goltis είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος ασκήσεων, ιδανική για όλες τις ηλικίες και οποιαδήποτε φυσική κατάσταση. Πήρε το όνομά της από τον ιδρυτή της στρατιωτικό, ηθοποιό, ακτιβιστή Vladimir Goltis.


Δεν χρειάζεται ειδικά όργανα γυμναστικής, βάρη ή ειδική φυσική κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται, όποιος θέλει να τη μάθει, είναι η προσαρμογή σε επτά αρχές που δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε μυ να λειτουργεί 100%, χρησιμοποιώντας το μέγιστο των ενεργειακών αποθεμάτων του. Ως αποτέλεσμα, η ακριβής συμμόρφωση με όλες τις βασικές αρχές μάς βοηθά να αναλάβουμε τον έλεγχο του ενεργειακού δυναμικού των μυών και την επακόλουθη ανάκαμψή τους.
Οι 7 αρχές επιγραμματικά είναι:
Τεχνική ακρίβειας της εκτέλεσης
Το ελάχιστο εύρος της κίνησης
Αναπνοή
Η μέγιστη τάση συγκέντρωσης στους μύες
Η μέγιστη παθητική χαλάρωση των μυών
Οπτικοποίηση: η νοητική επικέντρωση στον γυμναζόμενο μυ
Χρησιμοποιήστε αποκατάσταση βιοενέργειας

Το σύνολο των τεχνικών άσκησης GOLTIS περιλαμβάνει περίπου είκοσι ασκήσεις, μεταξύ των οποίων τα γνωστά sit-ups, pull-ups και push-ups με ειδική μέθοδο εφαρμογής, σε χρόνο εφαρμογής 15 λεπτά 4 φορές την εβδομάδα, που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και 9 φορές μεγαλύτερη ενεργοποίηση του μυ.

Μια σειρά ασκήσεων GOLTIS είναι ένα σύστημα αυτοΐασης που αποσκοπεί:
1.Στον καθαρισμό του μεσοκυττάριου υγρού από τοξίνες, βαρέα μέταλλα, ελεύθερες ρίζες αποσύνθεσης του μεταβολισμού και «άλατα» νερού.
2.Στην εναρμόνιση του συντονισμού και του μυϊκού τόνου σε ολόκληρο το σώμα.
3.Στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού και την ορμονική ισορροπία.
4.Στην ανάπτυξη και την ενίσχυση του καρδιαγγειακού συστήματος.
5.Στην αναδόμηση του νευρικού συστήματος και των τριχοειδή αγγείων του σώματος.
6.Στο γρήγορο και μόνιμο κάψιμο λίπους.
7.Στην ενεργοποίηση της ικανότητας του σώματος για γρήγορη ανάκαμψη έπειτα από έντονη σωματική και διανοητική άσκηση.
8.Στην ενεργοποίηση των μηχανισμών αυτοΐασης.
9.Στη ρύθμιση διαταραχών του ύπνου.
10.Στην ομαλοποίηση της λειτουργίας των εσωτερικών συστημάτων του οργανισμού.
11.Στην αποκατάσταση μέχρι την πλήρη ανάρρωση από ασθένειες και τραυματισμούς, ανεξάρτητα από τη φύση, τον χαρακτήρα και την αιτιολογία τους.

Για διευκόλυνση, οι ασκήσεις ομαδοποιούνται σε 3 φάσεις, την κύρια και δύο βοηθητικές: αφύπνισης και ενεργοποίησης. Στις βοηθητικές φάσεις, οι ασκήσεις αφορούν την ομαλοποίηση του μεταβολισμού και της λειτουργίας των εσωτερικών οργάνων. Κάθε εφαρμογή από τις τέσσερις διαφορετικές παρέχουν εκγύμναση σε διάφορες ομάδες μυών: τα πόδια, τα χέρια, την πλάτη και τον θώρακα. Ως αποτέλεσμα, έχουμε ένα όμορφο και γυμνασμένο σώμα, τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού και συνολική άριστη υγεία.

1) Θα παρουσιαστεί η επαναστατική μέθοδος γυμναστικής Goltis. Η ιστορία του Ιδρυτή της. Η αξία και η ωφέλεια στην υγεία κάθε οργανισμού. Η επίδραση της μεθόδου σε δύσκολες περιπτώσεις αποκατάστασης. Θα αναλυθούν οι 7 αρχές όπου δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε μυ να λειτουργεί 100% χρησιμοποιώντας το μέγιστο των ενεργειακών αποθεμάτων του. Καθώς επίσης πως με χρόνο εφαρμογής 15 λεπτά 4 φορές την εβδομάδα, μπορεί να προκαλέσει μέχρι και 9 φορές μεγαλύτερη ενεργοποίηση του μυός αλλά και πλήρη αυτοΐαση.

2) Goltis είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος ασκήσεων, ιδανική για όλες τις ηλικίες και οποιαδήποτε φυσική
κατάσταση. Πήρε το όνομα από τον ιδρυτή της στρατιωτικό, ηθοποιό, ακτιβιστή Goltis. Η μέθοδος που δεν χρειάζεται ειδικά όργανα γυμναστικής, βάρη ή ειδική φυσική κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται όποιος θέλει να τη μάθει είναι η προσαρμογή σε επτά αρχές όπου δίνουν το μέγιστο δυνατόν αποτέλεσμα κάνοντας τις ασκήσεις 9 φορές πιο δυνατές από κάθε αντίστοιχο σύστημα. Η μέθοδος που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μυ να λειτουργεί 100% χρησιμοποιώντας το μέγιστο των ενεργειακών αποθεμάτων του άλλα και σε όλο τον οργανισμό να αποκαταστήσει το 100% της ομοιόστασης του.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ