Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Συνδυασμός των τεχνικών EFT



Τίτλος: Συνδυασμός των τεχνικών EFT, Σεντόνα, Χο’οπονοπονο και των Εμψυχωτικών ερωτήσεων για ευτυχία, αγάπη και υγιείς σχέσεις
Eσηγητής: Νατζέμυ Ρομπέρτ - Ηλίας
Κατηγορία: Βιωματικά Εργαστήρια - Ψυχοθεραπεία - Συμβουλευτική - Προσωπική Ανάπτυξη
Αίθουσα:4



Συνδυασμός των τεχνικών EFT, Σεντόνα, Χο’οπονοπονο και των Εμψυχωτικών ερωτήσεων για ευτυχία, αγάπη και υγιείς σχέσεις.

Θα εφαρμόσουμε ένα συνδυασμό τεχνικών της ενεργειακής ψυχολογίας με σκοπό:
•την #απελευθέρωση από τη δυσάρεστη και μη χρήσιμη συναισθηματική φόρτιση που επιβαρύνουν την #υγεία, την #ευτυχία και τις #σχέσεις μας
•την #αποδέσμευση από την προσκόλληση (πεποιθήσεις) που δημιουργεί τη συναισθηματική φόρτιση
•την εγκατάσταση #εναλλακτικών #θετικών αντιλήψεων και #συναισθημάτωνκαι
•την #απόσυρση των #υποσυνείδητων #αιτιών, όπου θα ζητήσουμε από το Σύμπαν βοήθεια για απελευθέρωση απ’ ότι δε γνωρίζουμε

Είναι μια θαυμάσια διαδικασία για #ηρεμία,#ευτυχία, #αγάπη, υγεία και#πνευματική #εξέλιξη. Οι τεχνικές αυτές μας επιτρέπουν να υπερβούμε το άγχος, το φόβο, το πόνο, το θυμό και την ένοχη και να αποκτήσουμε διαύγεια σχετικά με τον εαυτό μας, τους άλλους και την ζωή.

Μερικά σχόλια από γιατρούς και ψυχιάτρους:

«Το #EFT προσφέρει μεγάλα θεραπευτικά οφέλη.»Deepak Chopra, MD.

«Χρησιμοποιώ συχνά το EFT στους ασθενείς μου με σπουδαία αποτελέσματα.» «Κάποια μέρα το ιατρικό επάγγελμα θα ξυπνήσει και θα κατανοήσει ότι τα ανεπίλυτα συναισθηματικά θέματα είναι η κύρια αιτία του 85% όλων των ασθενειών. Τότε, το EFT θα είναι ένα από τα κυριότερα θεραπευτικά εργαλεία .... όπως είναι και για μένα.» Eric Robins, MD, συγγραφέας του «Τα Χέρια σου Μπορούν να σε Θεραπεύσουν».

«Το EFT υπήρξε για μένα η μοναδικά αποτελεσματική τεχνική που έχω χρησιμοποιήσει στα 45 χρόνια που ασκώ την ψυχιατρική. Είχα επιτυχία με τον #πανικό, το κοινωνικό #άγχος και πολλές άλλες διαταραχές.» Curtis Steele, MD, Canada.

«Στα 50 χρόνια που ασκώ την ψυχιατρική, το EFT έχει αποδειχτεί μία από τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές που έχω ποτέ χρησιμοποιήσει.» Henry Altenberg, MD, USA.

«Το EFT είναι στην κορυφή της νέας θεραπευτικής κίνησης.» Candace Pert, PhD, συγγραφέας του «Μόρια Συναισθήματος».

«Το EFT, απομακρύνοντας το συναισθηματικό τραύμα, βοηθάει επίσης στη θεραπεία των σωματικών συμπτωμάτων.» Norm Shealy, MD, συγγραφέας του
«Ψυχική Ιατρική».

«Το EFT προορίζεται να γίνει το κορυφαίο θεραπευτικό εργαλείο για τον 21ο αιώνα.» Cheryl Richardson, συγγραφέας του «Το Αλάθητο Άγγιγμα της Χάρης».

«Το EFT είναι μια απλή, ισχυρή διαδικασία που μπορεί να επηρεάσει βαθιά τη δραστηριότητα, υγεία και συμπεριφορά των γονιδίων.» Bruce Lipton, PhD, συγγραφέας του «Η Βιολογία της Πεποίθησης».

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ