Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Άνοιγμα στη Σύνδεση και στην Αγάπη-Μασάζ Άγγιγμα της Πεταλούδας



Τίτλος : Άνοιγμα στη σύνδεση και στην αγάπη μέσα από το μασάζ Άγγιγμα της Πεταλούδας, της Δρος Εύας Ράιχ
Εισηγήτρια: Τσουμάκη Σοφία- Οικογενειακή Σύμβουλος-Τραυματοθεραπεύτρια- Ενεργειακή Ψυχοθεραπεύτρια- Συντονίστρια Συστημικών Αναπαραστάσεων- Δασκάλα Θεραπευτικής Yoga
Κατηγορία: Βιωματικό Σεμινάριο - Ψυχοθεραπεία - Συμβουλευτική - Προσωπική Ανάπτυξη
Αίθουσα


Απευθείνεται: σε Όλους, Θεραπευτές κάθε είδους, νέους γονείς, καλλιτέχνες, ζευγάρια, εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές,

Τα περισσότερα #προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως ενήλικες στη σχέση με τον εαυτό μας και τους άλλους, προέρχονται από το επονομαζόμενο «#τραύμα πρόσδεσης ή #πρωταρχικού #δεσμού» που βιώσαμε στη #σχέσημε τους #γονείς μας. Εξαιτίας αυτού, οι περισσότεροι από εμάς φοβόμαστε την αγάπη ή την απώλεια της αγάπης, με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε και να συνδεθούμε από καρδιάς.

Απαντώντας σε αυτήν την απόλυτα φυσική και ανθρώπινη εσωτερική ανάγκη για άνοιγμα και #βαθύτερη #σύνδεση, η Δρ. Εύα Ράιχ δημιούργησε το#θεραπευτικό μασάζ #Άγγιγμα της #Πεταλούδας, αρχικά για να υποστηρίξει την ανάπτυξη του δεσμού μεταξύ γονιών- παιδιών κι αργότερα για να βοηθήσει οποιονδήποτε επιθυμούσε να προχωρήσει στην προσωπική του θεραπεία και #αυτοεξέλιξη και να διευρύνει την επαφή του με τον εαυτό του και με την #ενέργεια της #αγάπης.
Παρατηρώντας τις έρευνες του πατέρα της, Βίλχεμ Ράιχ, που έδειξαν ότι το απαλό χάδι στο δέρμα οδηγεί σε διαστολή της ενέργειας, ενώ η βαθιά πίεση οδηγεί σε συστολή της ενέργειας, καθώς και τον ήπιο τρόπο που εκείνος εργαζόταν με τα παιδιά, η Εύα ανέπτυξε στη συνέχεια (μέσα και από την προσωπική της εργασία ως παιδιάτρου) αυτό το θεραπευτικό μασάζ, που το όνομά του προήλθε από την εμπειρία της με το κράτημα μιας πεταλούδας τόσο ήπια, ώστε τα λέπια των φτερών της να μη μείνουν στο χέρι της.

Μέσα από την χρήση του μασάζ Άγγιγμα της Πεταλούδας, που η αίσθησή του στο σώμα μοιάζει με το απαλό άγγιγμα μιας πεταλούδας, τα μωρά ξεπερνούσαν το σοκ της γέννησης και των θεραπειών που ακολουθούσαν τη μεταγεννητική περίοδο.
Διδάσκοντάς το σε όλο τον κόσμο, η Εύα υποστήριξε, με αυτόν τον μη επεμβατικό και ταυτόχρονα δραστικό τρόπο, πολλούς ανθρώπους στην επιλογή τους για αλλαγή , θεραπεία προ λεκτικών τραυμάτων και άνοιγμα στην αγάπη.
Σε αυτό το εργαστήριο:
α)θα κατανοήσουμε επιλογές μας και γεγονότα που έχουν ως αιτία το πρωταρχικό τραύμα πρόσδεσης.
β)θα γίνει παρουσίαση του μασάζ και των πολλαπλών του χρήσεων όσον αφορά στο άνοιγμα στην ενέργεια της αγάπης στις σχέσεις μας και στη θεραπεία θεμάτων υγείας.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Άνετα ρούχα, Στρωματάκι yoga ή γυμναστικής.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ