Σελίδες

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση



Τίτλος: Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση
Eiσηγήτρια: Ζαπίτη Μαίρη
Κατηγορία: Μίνι Σεμινάρια - Ψυχοθεραπεία - Συμβουλευτική - Προσωπική Ανάπτυξη
Αίθουσα: Αναμένεται


Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι σημαντικές διάφορες μεταξύ της κλασικής #Συστημικής #Αναπαράστασης και της #κβαντικής#προσέγγισης και πώς ανακαλύπτονται πιο άμεσα οι πραγματικές #αιτίεςτων #προβλημάτων και πώς οδηγούμαστε πιο γρήγορα σε απαντήσεις, αποτελέσματα και λύσεις μέσα από έναν ειδικό τρόπο παρατήρησης και με κβαντικές διορθώσεις των πεδίων.


Η βάση της Οικογενειακής Συστημικής Αναπαράστασης είναι ότι μέσα από μια απλή, σύντομη αλλά βαθιά μεταμορφωτική διαδικασία έρχονται στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες, μυστικά, συναισθήματα και ταυτίσεις, δικές μας και άλλων σημαντικών μελών του οικογενειακού συστήματος και προγόνων μας, που μέχρι τώρα προξενούσαν πόνο, εγκλωβισμό, καταστροφικές καταστάσεις και σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Η κβαντική αναπαράσταση, σε σχέση με την οικογενειακή αναπαράσταση, δεν παρατηρεί μόνο το οικογενειακό σύστημα, αλλά είναι ανοιχτή προς όλες τις αιτίες που είναι καταγεγραμμένες στο κβαντικό πεδίο, όπως:
-τι επίπτωση μπορεί να έχει μια λάθος ιατρική διάγνωση,
-πόσο επηρεαζόμαστε από το περιβάλλον και τον χώρο που ζούμε,
-τι είδους καταγραφές, μοτίβα, πεποιθήσεις, τραύματα και γεγονότα υπάρχουν καταγεγραμμένα στο υποσυνείδητο και μπλοκάρουν τη ζωή μας κ.ά.
Έτσι βοηθούνται οι άνθρωποι να μπουν σε μια νέα συνειδητότητα που οδηγεί στην απεμπλοκή και στην απελευθέρωση από βάρη που δεν τους ανήκουν, προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση, καθώς και στη σύνδεσή τους με το κβαντικό πεδίο των απεριόριστων δυνατοτήτων.
(Η θεωρία του διάσημου βιολόγου του Kέμπριτζ, Pούπερτ Σέλντρεϊκ, απέδειξε την ύπαρξη του κβαντικού ή μορφογεννετικού πεδίου. Σύμφωνα με αυτήν, όλες οι πληροφορίες –είτε αυτές αφορούν γεγονότα, ιδέες, λύσεις σε σημαντικά θέματα, συνήθειες, συναισθήματα, μορφές, είτε τη δομή του DNA– είναι αποθηκευμένες σε ένα πεδίο που, όπως το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, βρίσκεται παντού. Έτσι, τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν, ούτε ακόμα κι αν πεθάνει. Μπορεί να μετατραπεί από ύλη σε ενέργεια, αλλά δεν θα χαθεί. Τα πάντα, όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν, ακόμα κι όσα σχηματίστηκαν ως σκέψεις ή επιθυμίες μέσα στο νου των ανθρώπων όλων των εποχών, καταγράφονται συνεχώς σε ένα είδος συμπαντικής μνήμης).
Τα θέματα που μπορούν να επεξεργαστούν μέσα από τις αναπαραστάσεις αφορούν υποθέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, υγείας, διλημμάτων, δύσκολων αποφάσεων για κάθε τύπο σχέσεων και άλλα.
Είχα τη μεγάλη τιμή να σπουδάσω δίπλα στον πατέρα της Συστημικής Αναπαράστασης, τον Bert Hellinger, και σε σπουδαίους δασκάλους στην Αμερική στις κβαντικές θεραπείες (Dr. Kam Yuen, Dr. Richard Bartlett, Dr. Frank Kinslow). Έπειτα από πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ένωσα αυτές τις 2 προσεγγίσεις (συστημική αναπαράσταση και κβαντικές επιστήμες) και δημιούργησα την Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ