Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

DNA Concert για τρεις: Life Motivation, Theta Healing & N.L.P.


Εισηγήτρια: Φωτοπούλου Νάνσυ, Theta Healing, Usui Reiki 3, Avalokitesvara reiki, body mirror, Thai Yoga Therapy, χειροπρακτικές και μαλάξεις, καθαρισμός αύρας και εναρμόνιση τσάκρας, διαλογισμοί, αυτογνωσία, συμβουλευτική και τεχνικές NLP, ιδρύτρια του ολιστικού και εναλλακτικού συστήματος.
Κατηγορία:Ομιλίες - Ψυχοθεραπεία - Συμβουλευτική - Προσωπική Ανάπτυξη
Aίθουσα: Αριστοτέλης 2 8ος όρ.



Τι είναι αυτό που θα δώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά σε κάποιον που πασχίζει να βρεί διέξοδο, λύση, θεραπεία σε κάποιο θέμα ή τομέα της ζωής του; Μα φυσικά και απλά να βρεθεί αυτή η διέξοδος, η λύση, η#θεραπεία και μάλιστα με τρόπο κατανοητό, απλό, εύκολα εφαρμόσιμο και αποτελεσματικό! Οι χρονοβόρες προσπάθειες μέσα από δράματα, επώδυνες εσωτερικές διεργασίες και εξαντλητικές αναμονές για αλλαγή, είναι πρακτικές παλιάς δονητικής ενέργειας που πια δεν εναρμονίζονται εύκολα με τους σύγχρονους και γρήγορους τρόπους ζωής, και που πολλές φορές οδηγούν το άτομο στη ματαίωση και την εγκατάλειψη του εαυτού του και της ζωής του.

Η ζωή και ο κόσμος αλλάζουν τώρα με ρυθμούς που ενίοτε δεν προλαβαίνουμε, η προσαρμογή και η ευελιξία είναι απαραίτητη, αλλά πρέπει να συνοδεύονται με αισιοδοξία και εσωτερική δύναμη. Ο συνδυασμός τεχνικών #Life #Motivation, #Theta #Healing & #N.L.P., δίνουν μια άμεση και ολοκληρωμένη ώθηση για το επόμενο βήμα, την επόμενη μέρα, την επόμενη εμπειρία, με την χαρά και την ικανοποίηση που τα συνοδεύουν όταν κάτι ξεμπλοκάρει πραγματικά! Είναι μια Ολιστική αντιμετώπιση, δρώντας σαν κονσέρτο για τρεις, εναλλάσσοντας τις δυναμικές τους όταν πρέπει και εκεί που πρέπει, δουλεύοντας γλυκά αλλά επί της ουσίας, σε εσωτερικά και εξωτερικά θέματα που απασχολούν το άτομο και που το κάνουν να δυσκολεύεται στην ζωή του.

Όλοι γνωρίζουμε πως στο #υποσυνείδητο κατοικούν πολλαπλά ανεπιθύμητα προγράμματα και πεποιθήσεις. Στο #συνειδητό η δουλειά είναι εξαντλητική και πολλές φορές χωρίς νόημα, όταν δεν υπάρχει σωστή και θετική εστίαση. Το υποσυνείδητο συχνά μας κατευθύνει χωρίς την πραγματική συναίνεσή μας και το συνειδητό μας αδυνατεί πολλές φορές να δράσει με πυγμή. Το υποσυνείδητο δεν αλλάζει χωρίς και στην συμβολή του συνειδητού, όπως το συνειδητό δεν δρα χωρίς την συμβολή του υποσυνείδητου. Έτσι και τα δύο μπορούν να μπουν σε συνεργασία προς όφελος του ατόμου, αν υπάρξει συνδυασμός δυνατοτήτων, δράσεων και θεραπείας, με αποτελέσματα που πολλές φορές εντυπωσιάζουν. Και γι΄ αυτόν τον λόγο εννοούμε ότι η συνεργασία των τριών προσεγγίσεων Life Motivation, Theta Healing & N.L.P. είναι μια συμφωνία, ένα μαγικό κονσέρτο, μια αρμονία οργάνων-τεχνικών, μια σύμπραξη για καλύτερη ζωή! Γιατί λειτουργεί Ολιστικά, και έτσι απελευθερώνει, θεραπεύει, βοηθά γρήγορα και εύκολα το άτομο να ξεκλειδώσει σε πολλά επίπεδα για να εξελιχθεί προς την επιθυμητή του κατεύθυνση.

Τι παραπάνω δίνει ο συνδυασμός αυτός από το να γίνονται χωριστά οι πρακτικές; Σε ποιους απευθύνεται; Γιατί χρειάζεται να συνεργάζεται το συνειδητό με το υποσυνείδητο; Γιατί έτσι τα αποτελέσματα είναι πιο άμεσα και ορατά; Γιατί χρειάζεται μέσα από αυτόν τον συνδυασμό να γίνει ο δέκτης ο παρατηρητής των αλλαγών του; Ποια η ευθύνη του θεραπευτή και ποια του δέκτη; Όλα αυτά θα αναλυθούν και θα απαντηθούν στην ομιλία μου που θα λάβει χώρα στο Divani Caravel στις 22 Ιανουαρίου 2016 στα πλαίσια της έκθεσης του Therapy Planet. Θα χαρώ λοιπόν να έρθετε για να γνωριστούμε από κοντά και να συνδημιουργήσουμε για άλλη μια φορά προς το καλύτερο, γιατί είναι αυτό που φυσικά όλοι μας αξίζουμε!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ